Türk Otomotiv Sanayicisinin Dergisi



Bosch Rexroth Genel Müdürü Servet Akkaynak: “İş dünyasının zorluklarıyla başa çıkmak için alışılagelmiş kalıpların dışında düşünmeliyiz”

Paylaş :
Haber Eklenme Tarihi : 23.08.2017 15:28:00

Dijital teknolojiler üzerinden verilen hizmetlerin oranının çok hızlı büyüyeceğini öngörüp tüm hazırlığımızı bu çerçevede gerçekleştiriyoruz. Şirketimiz Endüstri 4.0 uygulamaları ve dijitalleşme sürecinde öncü konumuyla da, önemli bir rol oynamaya devam edecektir.

Yeni nesil dijital teknolojilerin günümüz iş hayatında artan bir öneme sahip olduğu aşikârdır. Bu trend ile hem müşteri taleplerinin ele alınması hem de son teknolojik uygulamaların proaktif bir biçimde iş akış süreçlerimize ve sunduğumuz hizmetlerde daha fazla katma değer sağlaması için tüm imkanları kullanıyoruz. Online sipariş ve takip kanalları, veri erişimi ve ürün seçimini son derece kolaylaştıran mobil uygulamalar ve ihtiyaç duyulabilecek her türlü ürün/uygulama bilgisini tek elden sunabilen çatı web uygulamaları sayılabilecek örneklerimizden bazılarıdır. Dijital teknolojiler üzerinden verilen hizmetlerin oranının çok hızlı büyüyeceğini öngörüp tüm hazırlığımızı bu çerçevede gerçekleştiriyoruz. Şirketimiz Endüstri 4.0 uygulamaları ve dijitalleşme sürecinde öncü konumuyla da, önemli bir rol oynamaya devam edecektir.
Değişmeyen tek şeyin değişim olduğu gerçeğinden yola çıkarak, gelecekte iş hayatının hızlı, yerinde ve kapsamlı çözüm üretme konusunda daha fazla unsur içereceğini öngörüyoruz. Dünyadaki trendleri takip eden, değişimi öngören ve değişime ayak uyduran Bosch Rexroth’un gelecekte ortaya çıkacak dinamiklere tam uyum sağlayacağını rahatlıkla belirtmek isterim.
Bosch Rexroth olarak bütünsel satış ve pazarlama ilkelerini uyguluyoruz. Bu anlamda müşterilerimiz için yalnızca bir ürün tedarikçisi olmanın dışında topyekûn hizmet sağlayıcısı olma gibi bir misyonumuz var. Geçmişten bugüne Türk sanayisinin vazgeçilmez çözüm ortağı olarak, uzman mühendislik kadromuzla, sistem entegratörlerimizle, yaygın bayi/servis ağımızla hizmet sunuyoruz.
Kurumsal değerlerimiz, misyon ve vizyonumuzun yeni nesillerle paylaşılması, bu çerçevede eğitim kurumları ile işbirliği projelerinin tasarlanması başta gelen aktivitelerimizdir. Bosch Grubu’nun Türkiye’de disiplinler arası bir şekilde üniversite öğrencileri arasında yapılan bir anket çalışmasına göre en çok tercih edilen 10. firma olarak seçilmesi bunun en büyük göstergelerinden biridir.
Kurum içi ve dışı planlı eğitim/seminerler tüm Bosch Rexroth çalışanları için azami derecede önem taşımaktadır. Ayrıca, grubumuz bünyesindeki yetenek havuzu sistematiğimiz bu doğrultuda ihtiyacımız olan araçları tüm çalışanlarımıza sunmaktadır. Küreselleşen iş dünyasının zorluklarıyla ancak alışılagelmiş kalıpların dışında düşünerek başa çıkmak mümkün olabilecektir.

E-Posta Olarak Gönder

Başarıyla Gönderildi
İşleminiz başarıyla gerçekleştirildi

Adınız Soyadınız
Haberi Göndermek İstediğiniz E-Posta Adresini Girin
Notunuz