Türk Otomotiv Sanayicisinin Dergisi



“Yıldız Takımı” belli oldu!

Paylaş :
Haber Eklenme Tarihi : 5.04.2018 15:45:00

TAYSAD 40. Olağan Genel Kurulu Toplantısı’nda Alper Kanca güven tazeleyerek, yeniden Başkan seçildi. Toplantıda TAYSAD’ın 2018-2020 yılları arasında görev yapacak Yönetim ve Denetleme Kurulları da belirlendi

TAYSAD Başkanı Alper Kanca, TAYSAD’ın en büyük amaçlarından birinin “Türkiye’de otomotiv tedarik sanayinde faaliyette bulunan tüm seçkin firmaları temsil etmek” olduğunu vurgulayan Kanca, ”TAYSAD’ın karar mevkilerinde hem ulusal hem uluslar arası sermayenin yer aldığı, gençlerin ve kadınların daha çok sayıda görev aldığı, sadece İstanbul veya Kocaeli’nin değil, diğer bölgelerin temsilinin de hissedildiği bir yönetim ekibi oluşturmaya gayret ettik”  dedi.
Yeni nesil temsilcilerin TAYSAD faaliyetlerine etkin katılımının önemine değinen Kanca, “Ben TAYSAD yönetiminde KANCA ailesinden ikinci kuşağım. Babam da uzun yıllar Başkan Yardımcılığı yapmıştı. Aile şirketleri kalıcılığını sürdürürken, meslek örgütleri de etkin olarak, nesilden nesile temsil edilmeli. Bizden sonraki kuşaklar, gençler de TAYSAD’da görev alsınlar, faal olsunlar istiyoruz. Bundan dolayı TAYSAD’ın genç kuşak temsilcilerinin birbirilerini tanımaları, fikir alışverişlerinde bulunmaları, gelecekteki işbirliklerini oluşturmak amaçlı zevkli ve heyecanlı toplantılar gerçekleştirmeleri adına Platform Y diye bir oluşuma girdik. Burada geleceğin yöneticileri düzenli olarak kendi aralarında toplantılar düzenleyerek güçlü bir sosyal ağ oluşturdular” dedi.

E-Posta Olarak Gönder

Başarıyla Gönderildi
İşleminiz başarıyla gerçekleştirildi

Adınız Soyadınız
Haberi Göndermek İstediğiniz E-Posta Adresini Girin
Notunuz