Türk Otomotiv Sanayicisinin Dergisi



Hayatımı Renklendirecek Etkinlikleri İş Yaşantımın İçine Yerleştirdim

Paylaş :
Haber Eklenme Tarihi : 19.08.2019 18:01:00

Gençlik yıllarından başlayan amatör futbol ve atletizm ilgim ellili yaşlara kadar aktif olarak devam etti. Yine gençlik yıllarından başlayan Türk Sanat Müziği tutkum iyi bir dinleyici ve amatör bir korist olarak spora paralel benim ruhsal terapim oldu.

Osman Ak

Aksan Kalıp San. ve Tic. A.Ş.
Yönetim Kurulu Eş Başkanı

 

 

Yetişme tarzım ve hayat felsefemde emeklilik hiçbir zaman hedef olmadı. Sağlık açısından bir engel olmadığı sürece de emekliliği düşünmüyorum. Bunun doğal sonucu olarak hayatımı renklendirecek enstrümanları iş yaşantımın içine yerleştirmeye çalıştım ve bu düzende devam ediyorum. Gençlik yıllarından başlayan amatör futbol ve atletizm ilgim ellili yaşlara kadar aktif olarak devam etti. Yine gençlik yıllarından başlayan Türk Sanat Müziği tutkum iyi bir dinleyici ve amatör bir korist olarak spora paralel benim ruhsal terapim oldu. Aktif sporun daha ileri yaşlarda mümkün olamayacağı düşüncesi ile kırklı yaşlarda amatör müzik yanımı ud öğrenerek geliştirmeye karar verdim. Yine çocuk yaştan başlayan el sanatlarına olan ilgim nedeni ile ahşap oyma işleri bir başka hobim olarak devam etmektedir.
İş hayatının ilk dönem yoğunluğunu atlatıp ekonomik anlamda Maslow’un ihtiyaçlar hiyerarşisinde belirttiği ilkel ihtiyaçların karşılandığı eşiği geçtikten sonra, etrafta neler oluyor, kimlere ne borcum var? Nasıl öderim? Soruları ile çeşitli sivil toplum kuruluşlarında tanımlı veya gönüllü görevler aldım. İstanbul Atatürk Lisesi Mezunları Derneği , Mezunları Vakfı Yönetim Kurulu, İTÜ Mezunları Derneği, Fenerbahçe 1907 Derneği, Fenerbahçe Spor Kulübü yüksek Divan Kurulu, İşletme Enstitüsü Mezunları Derneği üyesiyim. Halen DEİK Türkiye-Bulgaristan İş Konseyi Başkanıyım. Maillerime ortalama saatte bir kez bakarım. Cevaplamam gereken bir durum olmayacağını bildiğim durumlarda gün boyu bakmayabilirim.

 


 

E-Posta Olarak Gönder

Başarıyla Gönderildi
İşleminiz başarıyla gerçekleştirildi

Adınız Soyadınız
Haberi Göndermek İstediğiniz E-Posta Adresini Girin
Notunuz