Türk Otomotiv Sanayicisinin Dergisi



Numesys, "Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2024" Listesinde Yer Aldı

Paylaş :
Haber Eklenme Tarihi : 11.06.2024 09:59:00

Great Place to Work Enstitüsü’nün “Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2024” ödülleri sahiplerini buldu. Dünyanın öncü simülasyon mühendisliği yazılımı Ansys’in globaldeki 6. En Büyük Elite Channel Partneri olan ileri mühendislik firması Numesys, “Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2024” listesinde, kendi kategorisinde 19. sırada yerini alarak ödüle layık bulundu. 

İş yeri kültürü ve çalışan deneyimi konusunda küresel otorite olan Great Place To Work®, 2024 senesinin “Türkiye’nin En İyi İşverenleri™ Listesi’ni açıkladı. Ansys’in Türkiye distrübütörü ve globaldeki 6. En Büyük Elite Channel Partneri olma ayrıcalığına sahip; simülasyon tabanlı çözümler, mühendislik danışmanlığı, eğitim ve araştırma hizmetleri sunan ileri mühendislik firması Numesys, insan odaklı yaklaşımı ve iş kültüründeki üstün performansıyla “Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2024" listesinde 19. sırada yer aldı. Great Place To Work® Türkiye Enstitüsü tarafından yapılan ve 600’den fazla şirketin analiz edildiği değerlendirme sonucunda belirlenen bu prestijli listede yer alan Numesys, insana değer veren kurum kültürünü taçlandırdı.
 
Numesys, iş hayatında sürdürülebilir mutluluğun ve başarının sırlarından birinin çalışanların memnuniyeti ve iş doyumu olduğuna inanırken, şirket içinde her bir çalışanının potansiyelini en üst seviyede kullanabilmesi ve kendini geliştirebilmesi için gerekli ortamı oluşturuyor.
 
Numesys Genel Müdürü Ekin Ersan, konuyla ilgili şunları söyledi: "Numesys olarak, çalışanlarımızın iş hayatından aldıkları keyif ve memnuniyeti en üst seviyede tutmak için sürekli çaba sarf ediyoruz. ‘Türkiye’nin En İyi İşverenleri’ listesinde yer almamız, bu çabalarımızın meyvesini görmemiz açısından büyük bir onur. Odağa “insan”ı koyduğumuz kurum kültürünü taçlandırmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Her bir çalışanımızın katkısı ve özverisi bu başarıda önemli bir rol oynadı ve her birine çok teşekkür etmek istiyorum."
 
Great Place To Work® Türkiye Enstitüsü, iş yerindeki çalışma kültürünü değerlendirerek şirketleri insan odaklı ve sürdürülebilir başarıya ulaşan kurumlar olarak ödüllendiriyor. 
 
Bu yıl globalde 20 binin üzerinde organizasyonun nabzını tutan Great Place To Work®, Türkiye raporu için bilgi teknolojileri, üretim, finans, perakende, ilaç ve diğer sektörlerden 600’den fazla şirketi analiz etti. “Yılın En İyi İşverenleri™ Listesi, bu 600’ün üzerindeki şirketteki iş yeri kültürü ve çalışan deneyimini ölçümleyen Trust Index™ anketine dahil olan 160 bin çalışanın yanıtlarına göre oluşturuldu. Çalışan deneyiminin tüm çalışanlar için tutarlı seviyede pozitif bir deneyim olması anlamına gelen “For All™” kriterlerinde en iyi performansı gösteren şirketler listede yer buldu..
 
E-Posta Olarak Gönder

Başarıyla Gönderildi
İşleminiz başarıyla gerçekleştirildi

Adınız Soyadınız
Haberi Göndermek İstediğiniz E-Posta Adresini Girin
Notunuz