Türk Otomotiv Sanayicisinin Dergisi



TAKOSAN, CLEPA 2019 İnovasyon Ödülü'nü Kazandı

Paylaş :
Haber Eklenme Tarihi : 19.08.2019 20:25:00

Takosan, 2019 ITOY (Uluslararası Yılın Kamyonu) ödüllü Ford F-Max kamyonu için geliştirdiği gösterge paneli ile “İşbirliği” başlığında prestijli Clepa İnovasyon Ödülüne layık görüldü. Ödül töreni 13 Haziran 2019 tarihinde, Avrupa’nın önde gelen otomotiv tedarikçileri ve araç üreticilerinin katılımı ile Brüksel Doğa Bilimleri Müzesinde gerçekleşti.

Clepa 2019 İnovasyon Ödülleri “Avrupa Otomotiv Tedarikçileri Birliği” tarafından; Bağlanabilirlik ve Otomasyon, Çevre, İşbirliği ve Araç Güvenliği alanlarında, Avrupa otomotiv endüstrisinin öne çıkan başarılarını taçlandırmak amacıyla yılda bir kez veriliyor. Takosan, müşterisi Ford Otomotiv ile geliştirdiği işbirliği nedeniyle ödüle layık görüldü. Takosan gösterge paneli kişiselleştirilebilir bir deneyim sunmakla kalmayıp, aynı zamanda birçok elektronik kontrol modülünü bünyesinde toplarken, üstün servis edilebilirlik özellikleri de beraberinde sunuyor.
Takosan Genel Müdürü Bahadır Hızlan; ödülle ilgili düşüncelerini, “CLEPA İnovasyon ödülüne layık görülerek, müşterimizle beraber gösterdiğimiz ortak çaba, uluslararası platformda kanıtlanmış oldu. Bu ödüle layık görülen ilk Türk firması olmaktan ve şirket tarihimize parlak bir sayfa eklemiş olmaktan dolayı gururluyuz. Bu ödül, müşterilerimize en iyi hizmetleri sunmaya devam etme konusunda bizleri motive ediyor.” şeklinde dile getirdi.

E-Posta Olarak Gönder

Başarıyla Gönderildi
İşleminiz başarıyla gerçekleştirildi

Adınız Soyadınız
Haberi Göndermek İstediğiniz E-Posta Adresini Girin
Notunuz