Türk Otomotiv Sanayicisinin Dergisi



TKG Otomotiv’in yeni teknoloji gücü: Ar-Ge Merkezi

Paylaş :
Haber Eklenme Tarihi : 6.02.2018 09:11:00

Preste soğuk şekillendirilmiş çelik ve alüminyum sac parça ile kaynaklı montajlı parça üretiminde önde gelen kuruluşlarından TKG Otomotiv’in Ar-Ge Merkezi, T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından 8 Kasım 2017 tarihinde onaylandı.

TKG Otomotiv, Bursa fabrikası Ar-Ge biriminin 2010 yılından beri gerçekleştirdiği faaliyetler ile elde edilen tecrübesi sayesinde sektörde nitelikli ürün ve çözümler geliştirerek üretimde verimlilik artışı ve müşterilerine yenilikçi çözümler sağlamaktadır. Kazanılan bilgi birikimi yeni proje ve teknolojiler için planlanan yatırımlara sağlam temeller oluşturmaktadır. Gerçekleştirdiği Ar-Ge faaliyetleri sonucunda üretim esnekliği, kompleks parça yetkinliği ve teknolojik yatırımların sağladığı rekabetçilik sayesinde gerçekleştireceği büyüme ile katma değer ve istihdam sağlayacaktır. Yaratılan istihdam hem otomotiv sektörüne hem de bağlı olduğu diğer sektörlere yapacağı katkıyla ekonomik büyümeye olumlu yönde etki edecektir.
TKG Otomotiv sektörler ve disiplinler arası bilginin yayılımını destekleyecek Ar-Ge projeleri sayesinde insan kaynaklarına, bilgiye ve kalite eğitimine yapılacak yatırımlar ile ülkemizin teknik kültür düzeyinin de artmasına katkıda bulunmayı hedeflemektedir.

E-Posta Olarak Gönder

Başarıyla Gönderildi
İşleminiz başarıyla gerçekleştirildi

Adınız Soyadınız
Haberi Göndermek İstediğiniz E-Posta Adresini Girin
Notunuz