Türk Otomotiv Sanayicisinin Dergisi



7. Yalın 6 Sigma Konferansı

Paylaş :
Haber Eklenme Tarihi : 17.01.2019 12:22:00

S.P.A.C tarafından düzenlenen 12 yıldır Türkiye'nin önde gelen firmalarının Sürekli İyileştirme ve Geliştirme tekniklerini paylaştıkları 7. Yalın 6 Sigma Konferansı bu yıl 1-3 Kasım tarihleri arasında Antalya’da gerçekleşti.

Yalın 6 Sigma konusunda danışmanlık hizmetleri veren S.P.A.C tarafından 2006 yılından bu yana 2 yılda bir gerçekleştirilen Yalın Altı Sigma Konferanslarının yedincisi Antalya Kemer Mirage Park Otel’de gerçekleştirildi. 290 kişinin katıldığı konferans kapsamında, şirket verimliliğini arttırma ve rekabetçilik yeteneklerini geliştirme konusunda çeşitli panel ve seminerler gerçekleştirildi.  
Konferansta açılış konuşması yapan Avrupa’nın tek lokasyondaki en geniş ürün yelpazesine sahip jant üreticisi Maxion İnci ve Maxion Jantaş Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Zaim, 12 yıldır Türkiye’nin önde gelen firmalarının Sürekli İyileştirme ve Geliştirme tekniklerini paylaştıkları etkinlikte operasyonel mükemmellİk uygulamalarını liderlik açısından ele aldı. Zaim; “Özellikle endüstri 4.0 kavramının yoğun olarak konuşulduğu ve firmaların hızla kendini bu trende göre yeniden şekillendirdiği günümüz dünyasında liderler de çalışanlarını bu doğrultuda eğitmeli ve onları geleceğe hazırlamadırlar. Yaşanan teknolojik gelişmelerin mevcut mesleklerin yerini almak yerine, onları tamamlayacak ve süreçlerini kolaylaştıracaklarını biliyoruz. Örneğin yakın gelecekte hesap tabloları karşısında geçirilen uzun saatler, veri işleme ya da müşteri taleplerini yürütmek için harcanan saatler geçmişte kalacak. Bu işleri artık makineler yerine getirecek ki, çalışanlar insan dokunuşu gerektiren daha kompleks işlere odaklanabilsin ” dedi.

E-Posta Olarak Gönder

Başarıyla Gönderildi
İşleminiz başarıyla gerçekleştirildi

Adınız Soyadınız
Haberi Göndermek İstediğiniz E-Posta Adresini Girin
Notunuz