Türk Otomotiv Sanayicisinin Dergisi



Beyçelik Gestamp'a Altın Yıldız Ödülü

Paylaş :
Haber Eklenme Tarihi : 6.04.2018 07:55:00

Otomotiv tedarik sanayi metal sektöründe kalıp, teçhizat ve komponent tasarlayan, geliştiren ve üreten Beyçelik Gestamp, Ford Otosan’ın gerçekleştirdiği İmalatçılar Zirvesi Ödül Töreni'nde “Altın Yıldız Ödülü”’nü aldı.

Ford Otosan İmalatçı Zirve’sinde yapılan ödül töreninde otomotiv tedarik sanayi sektörünün önde gelen firmalarından Beyçelik Gestamp, Altın Yıldız Ödülü’nü aldı. Ford Otosan’dan ilk olarak 2011 yılında aynı ödülü alan Beyçelik Gestamp; sektöründe bu ödülü iki kere alan tek firma oldu.
Beyçelik Gestamp’a ödülü Koç Holding Otomotiv Grubu Başkanı Cenk Çimen ve Ford Otosan Satınalma Direktörü Murat Senir  tarafından verildi. Ford Otosan’ın teslimat performansı, kalite puanı, yeni projelerdeki problem çözme kabiliyeti gibi kriterleri referans alarak Türkiye’deki tedarikçilerini değerlendirmesi sonucu verilen ödülü, Beyçelik Gestamp adına Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO Baran Çelik ve Genel Müdür Engin Meydan aldı.
Ford Otosan’ın Altın Yıldız Ödülü’ne ilişkin açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO Baran Çelik, “Tüm çalışanlarımızın desteğiyle aldığımız bu ödül, alanımızdaki liderliğimizi pekiştiren bir ödüldür. İki defa üst üste bu ödülü alıyor olmaktan mutluluk duyuyoruz. Ford Otosan’ın tüm projelerinde soğuk ve sıcak sac şekillendirme, montajlı ürün ve kalıp üretiminde yoğun olarak yer alıyoruz” dedi.

E-Posta Olarak Gönder

Başarıyla Gönderildi
İşleminiz başarıyla gerçekleştirildi

Adınız Soyadınız
Haberi Göndermek İstediğiniz E-Posta Adresini Girin
Notunuz