Türk Otomotiv Sanayicisinin Dergisi



İş - Aile - Hobi Birlikte Çok İyi Bir Üçlü

Paylaş :
Haber Eklenme Tarihi : 19.08.2019 20:00:00

Gençlere ve geleceğin yöneticilerine sürekli artan iş temposunda başarılı olmak için egzersiz, beslenme, dinlenme rutinlerini uygulamalarını öneririm.

 

Refik Diri

Karel Kalıp AŞ
Genel Müdür
 

 

İş dışı zamanımı aileme, hobilerime ve arkadaşlarıma ayırıyorum. Spor, en çok zamanımı alan ilgi alanımdır. Orienteering (ormanlı arazide ve karmaşık yapılanmış yerleşim alanlarında harita ile yön bulma sporu) yapıyorum. Orienteering’de başarılı olmak için düzenli koşu, yüzme ve güçlendirme egzersizleri yapıyorum. Emekli olduğum andan itibaren Orienteering’e çok daha fazla zaman ayıracağım.
İş ve özel yaşam dengesini doğasına bırakıyorum. Çok iç içe olmamalarına özen gösteriyorum. İş-aile-hobi birlikte çok iyi bir üçlüdür. Eğer iyi dengelenmişlerse her biri diğerinin gelişmesini sağlar. Her an bu üçlüden sadece birine odaklanılmalı, diğerleri “özlenmelidir”.
Genç yöneticilere sürekli artan iş temposunda başarılı olmak için egzersiz-beslenme-dinlenme rutinlerini uygulamalarını öneririm. Her uğraşıda kendilerini dinleyerek, gerçeklerini görerek sınırlarını zorlamalarını öneririm.
 

 

Oryantiring, harita ve pusula yardımıyla katılımcıların şehirden uzak bir arazide kontrol noktalarını en hızlı şekilde bulmaya çalıştıkları bir spor. Oryantiring henüz olimpiyat oyunlarında yer almasa da uluslararası bir federasyona ve dünya genelinde birçok organizasyona sahip.

E-Posta Olarak Gönder

Başarıyla Gönderildi
İşleminiz başarıyla gerçekleştirildi

Adınız Soyadınız
Haberi Göndermek İstediğiniz E-Posta Adresini Girin
Notunuz