Türk Otomotiv Sanayicisinin Dergisi



Maxion Türkiye Operasyonları yeni yaşını kutladı

Paylaş :
Haber Eklenme Tarihi : 25.05.2018 11:20:00

Türkiye’nin gururu 50 yaşında

 

Maxion Wheels ve İnci Holding iştiraki olan şirketler yeni yaşlarını İzmir’de düzenlenen törenle kutladı. Maxion Jantaş 50 yaşına, Maxion İnci Çelik 25 yaşına, Maxion İnci Alüminyum ise 12 yaşına girdi.

Maxion Wheels ve İnci Holding iştiraki olan şirketler yeni yaşlarını kutladı. Maxion Jantaş’ın 50, Maxion İnci Çelik’in 25 ve Maxion İnci Alüminyum’un ise 12 yaşına girdiği törenin sunuculuğunu Defne Sarısoy yaptı. Törende şirketlerin 25 ve 30 yıllık çalışanlarına plaketler verilirken sahneye davet edilen eşlerine de buket çiçekler verildi. Açılış ve plaket töreni sonrasında gecede, Bengü ve Rober Hatemo sahne aldı.
Mustafa Zaim: En büyük değerimiz aile olmak
Kuruluş gecesinde yaptığı konuşmada Avrupa’nın tek çatı altındaki en büyük jant üreticisi olarak başarılarının dünyaya örnek olduğunu vurgulayan Maxion İnci ve Maxion Jantaş Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Zaim, “Kuruluş günlerimizden itibaren inşa ettiğimiz, hep birlikte koruyup kolladığımız çok güzel bir kültürümüz daha da önemlisi bir değerimiz var; “Büyük Bir Aile” olmak… Biz 4 fabrikamızda toplam 1600 çalışanımız ve aileleriyle çok büyük ve onurlu bir aileyiz. Maxion Jantaş bir çınar edasıyla 50’nci yılını kutluyor. Maxion Jantaş’tan doğan Maxion İnci Çelik 25 yıllık tarihiyle Jantaş’ı takip ediyor. Maxion İnci Çelik’ten doğan, ailemizin en küçük ama hızlı büyüyen şirketi Maxion İnci Alüminyum ise 12’nci yılını kutluyor” dedi.
Zaim sözlerine şöyle devam etti: “Bir yılı daha, başarı ile hem büyüyerek hem de gelişerek tamamladık. Her alanda birçok farklı rekor kırdık, birçok yenilik gerçekleştirdik. Gelişimimizi ve büyümemizi sürdürdük. İlk defa 2017’de Maxion Türkiye Operasyonları olarak 10 milyon janttan fazlasını ürettik. Toplam ihracatımız yaklaşık 300 milyon dolara ulaştı. Tüm Maxion Wheels grubu hatta tüm küresel jant sektörü için örnek olmayı bu yıl bir kez daha başardık. Bu muhteşem ailenin bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum.”
 

E-Posta Olarak Gönder

Başarıyla Gönderildi
İşleminiz başarıyla gerçekleştirildi

Adınız Soyadınız
Haberi Göndermek İstediğiniz E-Posta Adresini Girin
Notunuz