Türk Otomotiv Sanayicisinin Dergisi



Ditaş'dan Bilim ve Teknolojiye Katkı Sağlayacak İmza

Paylaş :
Haber Eklenme Tarihi : 24.01.2021 12:05:00

Ditaş ile Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi arasında bilimsel ve teknolojik araştırmalarda yapılacak proje çalışmalarını ve projelere dayalı bilimsel yayın çalışmalarını kapsayan bir iş birliği protokolü imzalandı.

TSE tarafından verilen ‘TSE Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi’ni almaya hak kazanan Ditaş, son olarak bilim ve teknolojiye katkıda bulunmak amacıyla Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi ile iş birliği protokolü imzaladı.  Ditaş ile Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi arasında imzalanan iş birliği protokolü ile, Ditaş ve Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nin bilimsel ve teknolojik araştırmalara yönelik proje çalışmalarının birlikte yürütülmesi amaçlanıyor. Bu iş birliği protokolü ayrıca, üniversite öğretim elemanlarının Ditaş bünyesinde verecekleri danışmanlık hizmetlerini, Ditaş bünyesinde yapılacak lisansüstü tez çalışmalarını ve lisans öğrencilerinin Ditaş bünyesinde yapacakları staj ve bitirme projelerini de kapsıyor.

Bilim ve Teknoloji Önceliğimiz

“Niğde’de kurdukları Ar-Ge merkezi ile çalışmalarının odağında, bilimsellik ve teknolojik gelişmenin yer aldığını söyleyen” Ditaş Genel Müdürü Osman Sever, “Ditaş’ın bilime, teknolojiye ve eğitime verdiği önemi yapılan bu anlaşma ile göstermiş olduk. Bu anlaşma vesilesiyle bilimsel çalışmalara katkı sağlayacağımız için çok mutluyuz” dedi. Osman Sever, bu iş birliğine katkıları için Niğde Ömer Halisdemir Üniversite Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar’a teşekkür ederek yapılan iş birliğinin her iki tarafa ve Niğde’ye hayırlı olmasını temenni etti.

E-Posta Olarak Gönder

Başarıyla Gönderildi
İşleminiz başarıyla gerçekleştirildi

Adınız Soyadınız
Haberi Göndermek İstediğiniz E-Posta Adresini Girin
Notunuz