Türk Otomotiv Sanayicisinin Dergisi



LMC Automotive Global Satış Öngörüleri Direktörü Jonathon Poskitt: Geleneksel Araç Sahipliği Yerini Yeni Modellere Bırakıyor

Paylaş :
Haber Eklenme Tarihi : 28.05.2019 17:51:00

Sektörün Ar-Ge bütçeleri, güç aktarma organlarının elektrifikasyonu ve otonom araç geliştirmeye giderek daha fazla yoğunlaşıyor.

Geçen yıl küresel olarak yapılan yeni Hafif Araç satış sözleşmelerine rağmen, son on yılın sonuna doğru ekonomik türbülanstan bu yana ilk negatif büyüme görülürken pazar rekor seviyelere yakın olmaya devam ediyor. Ar-Ge bütçeleri, güç aktarma organlarının elektrifikasyonu ve otonom araç geliştirmeye giderek daha fazla yoğunlaşmaktadır. Tam AV uyumu, paylaşılan mobilite hizmetleri ile birlikte, şüphesiz, sonunda geleneksel araç sahipliği modelini bozacaktır. Bununla birlikte, yol boyunca önemli zorluklar devam etmekte ve bu arada, bugün Avrupalı ​​olmayan otomobil nüfusu (bugün Avrupa’da 350 milyonun üzerinde olduğu tahmin ediliyor) artmaya devam ediyor. Hala biraz yol olmasına rağmen, yaygın paylaşılan AV uygulaması, mobilite talebini ve araç kullanım oranlarını arttırmak ve bu yeni ortama uyum sağlayabilecek yedek parça şirketleri için harika iş fırsatları sunmaktadır.

E-Posta Olarak Gönder

Başarıyla Gönderildi
İşleminiz başarıyla gerçekleştirildi

Adınız Soyadınız
Haberi Göndermek İstediğiniz E-Posta Adresini Girin
Notunuz