Türk Otomotiv Sanayicisinin Dergisi



Profil Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdür Nedim İlhan: Sıfır Hatayla Müşteri Beklentilerini Karşılıyoruz

Paylaş :
Haber Eklenme Tarihi : 28.05.2019 17:58:00

Geleceğin araçları, hafifleştirilmiş ve her türlü ihtiyacın geribildirimini veren komponentleri ve yenilikçi malzemelerle sensörlerin birleştiği çözümler gerektiriyor.

Yenileme pazarı, otomotiv sektörüne sunduğu üstün kaliteli ürün ve hizmetleriyle her yıl büyüyen Profil Sanayi için, toplam ürün ve hizmet karmasında derinleştirme ve genişletme imkânı sunuyor. Markamız PRS Direksiyon ve Süspansiyon Sistemleri’ni, yetişmiş işgücümüzün de desteğiyle, yurtiçi ve yurtdışı otomotiv ana sanayilerinin tedarikçisi olarak uzun yıllar boyunca öğrendiklerimizin önemli bir uygulama sahası olarak değerlendiriyoruz. Yerli ve milli imkânların dünya çapında bir katma değer yaratmaya vesile olabilmesi, işimizin zorluklarını azaltırken keyfini arttırıyor.
Mobilite ekosistemi olarak yeniden tanımlanmakta olan yakın geleceğin araçları, hafifleştirilmiş ve  her türlü ihtiyacın geribildirimini veren komponentleri ile, ileri düzey malzemelerle sensörlerin birleştiği yenilenen çözümler gerektiriyor. Bu açılardan olası geliştirmeleri paydaşlarımızla birlikte değerlendiriyoruz. Son kullanıcıların güvenliğini önceleyen şekilde mevcut pazarlarımızda dağıtıcılarımızla birlikte büyümek için de yeni ürün geliştirme sürecine odaklanırken, otomotiv ana sanayine yaptığımız gibi, tam zamanında sıfır hatalı sevkiyatlarla müşterilerimizi cezbetme yolunda ilerlemeye devam edeceğiz.

E-Posta Olarak Gönder

Başarıyla Gönderildi
İşleminiz başarıyla gerçekleştirildi

Adınız Soyadınız
Haberi Göndermek İstediğiniz E-Posta Adresini Girin
Notunuz