Türk Otomotiv Sanayicisinin Dergisi



IAEC Konferans Başkanı Prof. Dr. Mustafa İlhan Gökler: “Gelecekte hareketlilik kavramını değiştirecek otomotiv uzmanları İstanbul'da buluşuyor”

Paylaş :
Haber Eklenme Tarihi : 1.11.2017 14:57:00

Otomotivde geleceğe yön veren uzmanlar, IAEC’17 için İstanbul’da buluşmaya hazırlanıyor. OİB’nin desteği, OSD, OTEP, TAYSAD ortaklığı ve SAE işbirliği ile bu yıl ikincisi düzenlenen IAEC, “Gelecekte Hareketlilik” teması ile 2-3 Kasım 2017 tarihlerinde Swissotel The Bosphorus’da gerçekleştiriliyor.

Teknoloji, enerji verimliliği, tasarım ve kullanım tercihlerinde büyük değişimlere sahne olan ve rekabet kriterlerinin hızla değiştiği dünya otomotiv sanayii, Uluslararası Otomotiv Mühendisliği Konferansı (IAEC’17) için İstanbul’da buluşmaya hazırlanıyor.
Dünya otomotiv sanayiine yön veren pek çok başarılı isme ev sahipliği yapacak olan IAEC’17, Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği’nin (OİB) desteği, Otomotiv Sanayii Derneği (OSD), Otomotiv Teknoloji Platformu (OTEP), Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneği (TAYSAD) ortaklığı ve Amerikan Otomotiv Mühendisleri Birliği (SAE International) işbirliği ile 2-3 Kasım 2017 tarihlerinde Swissotel The Bosphorus’da gerçekleştirilecek.
Konferans Başkanı Prof. Dr. Mustafa İlhan Gökler, “Gelecekte Hareketlilik” teması çerçevesinde bu yıl ikincisi düzenlenecek olan IAEC ile Türkiye ihracatının 11 yıldır değişmeyen lideri konumunda olan otomotiv sanayiinde mühendislik faaliyetlerinin yanında üniversite-sanayi işbirliğinin geliştirilmesinin hedeflendiğini belirterek;  
“Bu Konferans Türk otomotiv sanayiimizi geleceğe hazırlayacak çok önemli bir etkinlik olacak. Konferansta otomotiv sanayiindeki mevcut dinamikler ve atılması gereken adımlar, uluslararası alanda yetkin uzmanlar tarafından teknik bir perspektifte katılımcılarla paylaşılacak. Etkinliğin sanayimizdeki mühendislik faaliyetlerinde vizyon gelişimine ve üniversite-sanayi işbirliklerine katkı sunmasını hedefliyoruz. Konferansın geçen sene olduğu gibi bu sene de iş dünyasından üniversite öğrencilerine kadar sektörün tüm paydaşlarını buluşturmasını bekliyoruz” dedi.

E-Posta Olarak Gönder

Başarıyla Gönderildi
İşleminiz başarıyla gerçekleştirildi

Adınız Soyadınız
Haberi Göndermek İstediğiniz E-Posta Adresini Girin
Notunuz