Türk Otomotiv Sanayicisinin Dergisi



İleri Mühendislik Projelerine Katkı Sağlıyoruz

Paylaş :
Haber Eklenme Tarihi : 18.03.2021 11:07:00

EnginSoft Turkey olarak, Teknopark İstanbul ve Teknopark Ankara’da bulunan ofislerimizin de avantajını kullanarak Start-up firmaları ile iş birliklerini desteklemekteyiz.

 

Duygu AYDOĞDU
EnginSoft Turkey
Satış ve Pazarlama Müdürü

 

Ar-Ge kültürünü yaygınlaştırmak ve otomotivde rekabet gücünü arttırmak için Start-up firmalarıyla çalışmak büyük önem arz etmektedir. Otonom ve elektrikli araç çalışmalarının hız kazandığı günümüzde, Start-up firmaları otomotiv sektörüne büyük oranda katkı sağlamaktadır. Start-up firmalarının özellikle odaklandığı e-mobilite batarya, yapay zeka, sürüş güvenliği, yazılım ve elektronik ve mekanik aksam gibi konularla otomotiv endüstrisinde farklılık yaratacak projelerle gelecek vaat etmektedir.   


Distribütörlüğünü yaptığımız ileri mühendislik yazılımı ANSYS ile yazılım satış, teknik destek ve eğitim konularında Start-up firmalarıyla ortak çalışmalar yürütmekteyiz. İleri mühendislik analizlerinde en doğru, etkili ve hızlı sonuca ulaşmalarında etkin rol oynayan ANSYS yazılımını Start-up firmalarını destekleyecek düzeyde ve en uygun şartlar ile kazandırmaya, firmaların büyümelerine destek olmaya devam ediyoruz. ANSYS ileri mühendislik yazılımı ile bu çalışmaların otomotiv sektörüne de etkili çözümler sunduğunu biliyor ve bu konudaki çalışmalarımızı gün geçtikçe ileri taşımak için çalışmalarımıza devam ediyoruz.
EnginSoft Turkey olarak, 2015 yılından beri farklı endüstrilerdeki ileri mühendislik projelerine katkı sağlayarak ülkemizi küresel çapta öne çıkarmayı hedeflemekteyiz. Hedeflerimiz doğrultusunda EnginSoft Turkey olarak, Teknopark İstanbul ve Teknopark Ankara’da bulunan ofislerimizin de avantajını kullanarak Start-up firmaları ile iş birliklerini desteklemekteyiz.

E-Posta Olarak Gönder

Başarıyla Gönderildi
İşleminiz başarıyla gerçekleştirildi

Adınız Soyadınız
Haberi Göndermek İstediğiniz E-Posta Adresini Girin
Notunuz