Türk Otomotiv Sanayicisinin Dergisi



Akıl, Ruh ve Beden Sağlığının Yolu

Paylaş :
Haber Eklenme Tarihi : 19.08.2019 18:28:00

5 yıl Karting Türkiye Şampiyonası’nda yarıştım ve farklı dereceler ile kupa kaldırmanın keyfini çıkardım. Sonrası sırasıyla Formula 3, Honda Cup ve Catheram Cup ile 2008 yılına kadar yarıştım ve Catheram Cup da Türkiye Şampiyonu  olarak yarış hobimi noktaladım.

Ş. Mete Konuralp

tesa Bant San. Ve Tic. A.Ş.
Ülke Müdürü

 

Başarılı ve mutlu bir hayatın ana etkenlerinden olduğuna inandığım ve de savunduğum İş ve Yaşam dengesi üzerine konuşulacak çok detay olduğunu düşünüyorum. Akıl, ruh ve beden sağlığı açısından değerlendirdiğimde yıllardır yapmakta olduğum aktivitlerin bana çok iyi geldiğini ve bunu farklı platformlarda vurgulamayı özellikle iş arkadaşlarıma ve gençlere  kendime bir görev edinmiş bulunmaktayım.
Gençlik yıllarımdan itibaren sporla yakın olmamın yanında ilk hobim olan motorsporlarıyla tanışmam 1997 yılında karting ile oldu. 5 yıl Türkiye Şampiyonası’nda yarıştım ve farklı dereceler ile kupa kaldırmanın keyfini çıkardım. Sonrası sırasıyla Formula 3, Honda Cup ve Catheram Cup ile 2008 yılına kadar yarıştım ve Catheram Cup da Türkiye Şampiyonu  olarak yarış hobimi noktaladım. Elbet merakım halen devam etmekte olup gerek TV ve gerekse de yerinde izleyen iyi bir Formula 1 takipçisi olmaya devam ediyorum.
Şirket içerisinde eğitime önem veririz aynı zaman da şahsen kişisel gelişim olarak da kendime olabildiğince zaman ayırmaya çalışırım. 2008 yılında edindiğim tecrübeleri gençlere aktarmak için Bilgi Üniversitesi MBA de seçmeli dersler vermeye başladım. Halen Satış ve Değişim Yönetimi derslerini vermekteyim, hobi olarak başlayan bu güzel yolculuk Doktora yapma kararımla daha da genişledi ve 2014 yılında eğitimime başladım ve Tezimi hazırlama noktasına bu yıl içerisinde gelmiş bulunmaktayım. Gelecek özellikle online eğitim programlarının gelişmesi ve yayılması açısından çok önemli bu sebeple gençler kendilerini sadece aldıkları temel eğitimle sınırlamamalı ve ilgi alanları ve gelecekte değişen çevreye yönelik de farklı eğitimlerle zenginleştirmeli, bunu da bir zorunluluk değil hobi olarak düşünmelerini tavsiye ederim.
Son olarak en keyif aldığım hobilerimden biri de “drone” pilotluğu, bu konuya da 2 yıl önce ilk aracımı alarak başladım. Hayalim Uçak Mühendisi olmaktı olmadı ama teknolojinin bize getirdiği imkanlarla bu isteğimi halen keyifli bir hobi olarak yapabilmekteyim.

E-Posta Olarak Gönder

Başarıyla Gönderildi
İşleminiz başarıyla gerçekleştirildi

Adınız Soyadınız
Haberi Göndermek İstediğiniz E-Posta Adresini Girin
Notunuz