Türk Otomotiv Sanayicisinin Dergisi



Değerler Yaratan İş Modelleri Tasarlamak

Paylaş :
Haber Eklenme Tarihi : 23.10.2023 11:50:00

Sağlam ve dayanıklı olmak artık kurumlarımızın içinde bulunduğu ekosistemi, gerekliliklerini ve değişimi iyi anlamak, tüm paydaşları gözeterek beklentileri karşılayacak değerler yaratan iş modelleri tasarlamak, uygulamak ve sürdürülebilir kılmaktan geçmektedir. 

 

A. Yalçın Yeşilova

Yeşilova Holding CEO’su 

 

Değişimi iyi anlamak
Güçlü ve dayanıklı bir kuruluş olmanın en büyük göstergesinin güçlü finansal sonuçlar elde etmenin ötesinde olduğu bir dönemi yaşıyoruz. Sağlam ve dayanıklı olmak artık kurumlarımızın içinde bulunduğu ekosistemi, gerekliliklerini ve değişimi iyi anlamak, tüm paydaşları gözeterek beklentileri karşılayacak değerler yaratan iş modelleri tasarlamak, uygulamak ve sürdürülebilir kılmaktan geçmektedir. Biz Yeşilova’da tüm süreçlerimizde sürdürülebilir değer yaratma prensibiyle hareket ediyor ve şirketimizi geleceğe güvenle taşıyacak adımlar atıyoruz. Ekonomik performansımızı sadece Grubumuzun bir başarısı olarak değil, aynı zamanda ülkemize ve içerisinde bulunduğumuz ekosisteme bir katkı olarak görüyoruz. Güçlü kaynaklarımız, sağlam ve çeşitlendirilmiş üretim portföyümüz, yetkin insan kaynağımız ve çevik yönetim anlayışımız ile yatırımlarımıza kararlılıkla devam ediyoruz.
 
Yeşilova Akademi teknik ve kişisel gelişim imkanları sunuyor
Grubumuzda çalışanların ihtiyaç ve beklentilerini odağa koyan programlardan biri olarak Yeşilova Akademi çatısında devreye alınan Yetenek Yönetimi Programımız ile çalışma arkadaşlarımızın gelişim alanlarına yönelik teknik, kişisel gelişim ve yetkinlik eğitimleri dahil birçok uygulama gerçekleştiriyoruz. Çalışanlarımızı iş yerlerinde ve yarının iş dünyasında başarılı kılabilmek hedefiyle, onları ihtiyaç duydukları becerilerle donatabilmek için yetkinliklerinin gelişimine sürekli yatırım yapıyoruz. Potansiyellerine ulaşabilmeleri ve bu potansiyeli performansa dönüştürebilmeleri noktasında; Gelişim Takip Sistemi, Değerlendirme Merkezi uygulamaları ile kişisel gelişim, liderlik, gibi ihtiyaç duyulan başlıklarda niteliklerinin geliştirilmesi için 18 aylık bir gelişim planı uyguluyoruz. Mesleki ve davranışsal gelişimlerine katkı sağlayan farklı eğitim ve uygulamalara dahil olan çalışma arkadaşlarımıza, Yetenek Yönetimi programında kendilerinin artı ve eksi yönlerini görebildikleri bir gelişim fırsatı sunuyoruz.
 
Liderlik kültürümüzü sürdürülebilir hale getirdik
Bir organizasyonun başarısı ve motivasyonunda liderlerin rolü çok büyüktür. Grubumuzda liderlik modeli ile liderlik kültürünün sağlam temellere oturtularak gelişiminin sürekli olması amaçlanmıştır. Modelin her bir uygulama alanı ile alakalı liderlerimizin ihtiyacı olan tüm desteklerin (eğitimler, çalıştaylar, söyleşiler…) sağlanması ile Yeşilova liderlik kültürünün gelişimi sürdürülebilir hale geliyor. Yeşilova liderlik modelinde, liderlerin tüm paydaşlara kalıcı değer sunmaları için etkili bir yol olarak tasarlandı. Yeşilova’da liderlik, yönetim kademesi ile sınırlı olmayıp iş ve ekip yönetimi yapan tüm kadroları ifade ediyor.
E-Posta Olarak Gönder

Başarıyla Gönderildi
İşleminiz başarıyla gerçekleştirildi

Adınız Soyadınız
Haberi Göndermek İstediğiniz E-Posta Adresini Girin
Notunuz