Türk Otomotiv Sanayicisinin Dergisi



Elatek Genel Müdür Yardımcısı Namık Elibol: “Her müşterimize özel proje yönetim sistemini kurduk”

Paylaş :
Haber Eklenme Tarihi : 13.12.2017 08:00:00

Markalaşma, fabrika ya da işletmede yönetim, organizasyon, tasarım, üretim, satış, servis, güven ve müşteri memnuniyetini konuların hepsinde başarılı, sürdürebilir ve verimli olmak anlamına geliyor.

Firmamızın markalaşma sürecine, önce uygun bir şirket ismi (marka) ile başlaması gerekiyordu.
Biz bu noktada, farklı dilde değişik anlamlar yüklenemeyecek bir şirket ismi ile başlama kararı aldık ve firma ismini Elatek olarak seçtik. Ela, elostomer’den, Tek ise Teknoloji’den geliyor.
Ardından, SWOT analizleri ile firmanın iyileştirilmesi gerekli alanları tespit edildi; bu alanlardan en önemlisi ürün tasarımı ve tasarımın doğrulanmasıydı. Bu amaçla firma üretim gamında yer alan otomotive motor hava hortumları konusunda co-design firma oldu.
Bu süreçte Türkiye’nin en büyük otomotiv üreticisi ile demo projeler yapılarak süreçte destek sağlandı. Co-design firma olmanın getirdiği farklı alternatif çözümler sunma gerekliliği Ar-Ge merkezi olma kavramını doğurdu ve Türkiye’nin 553 Ar-Ge merkezi olarak faaliyet gösterilmeye başlandı.
Bunların olması markalaşma için yeterli değildi. Bu nedenle, iç ve dış müşteri memnuniyetini arttıracak her bir müşteriye özel hizmet verebilecek proje yönetim sistemini de kurduk.

E-Posta Olarak Gönder

Başarıyla Gönderildi
İşleminiz başarıyla gerçekleştirildi

Adınız Soyadınız
Haberi Göndermek İstediğiniz E-Posta Adresini Girin
Notunuz