Türk Otomotiv Sanayicisinin Dergisi



tesa Bant Türkiye Pazarlama Yöneticisi Işıl Bakır: “Müşteri ile kurduğumuz bağı güçlendirmek için çalışıyoruz”

Paylaş :
Haber Eklenme Tarihi : 13.12.2017 11:18:00

Markalaşmak ise bu kurduğumuz bağı güçlendirmek, inandığımız değerler çerçevesinde ve her kesimden tüketicimizin zihnine yerleşmedeki en önemli süreci ifade ediyor.

Marka bir firmanın sahip olduğu en kıymetli değerdir. Bunun bilincinde olan bir firma olarak, 125 yıldan fazla zamandır yapıştırıcı geliştirme, kalite ve uygulama uzmanlığı üzerine kurulmuş kapsamlı bir ürün yelpazesi sunuyoruz ve bu değerler bizi birlikte çalıştığımız partnerlerimize karşı güvenilir bir ortak haline getiriyor.
Markalaşmak ise bu kurduğumuz bağı güçlendirmek, inandığımız değerler çerçevesinde ve her kesimden tüketicimizin zihnine yerleşmedeki en önemli süreci ifade ediyor.
Firmaya bir kimlik kazandırma, bunu marka çevresinde konumlanmış yakın ve uzak müşteri kitlesine duyurma ve kabullendirme elbette uzun, meşakatli ve dikkatle yönetilmesi gereken bir süreç. Belki de en önemli bir diğer unsur da sürekli olup belirli bir istikrarda sahip olunan değerleri karşıya aktarmak. Yakın geçmişte marka kimliğimizde ciddi bir yenilenme süreci geçirdik. Bu değişikliği sunduğumuz tüm hizmet, ürün ve iletişim araçlarına entegre etmek ise tabi ki bir takım zorlukları yanında getiriyor. Çünkü her ne kadar planı bir durum da olsa kendi içinde bir değişim ve yönetilme sürecinde de çeşitli zorluklar barındırıyor. Biz bu süreçte, organizasyonun her alanını ciddi bir şekilde bilgilendirdik, marka kimliğinin önemi hakkında bilinçlendirdik  ve organizasyon içinde marka için global ve tüm departmanlarla entegre bir ekip kurduk. Bu da süreci kısaltan ve kolaylaştıran en önemli faktörlerden biri oldu.

E-Posta Olarak Gönder

Başarıyla Gönderildi
İşleminiz başarıyla gerçekleştirildi

Adınız Soyadınız
Haberi Göndermek İstediğiniz E-Posta Adresini Girin
Notunuz