Türk Otomotiv Sanayicisinin Dergisi



Nexus Automotive CEO’su Gael Escribe: “Değişime öncülük etmelisiniz”

Paylaş :
Haber Eklenme Tarihi : 25.05.2018 09:36:00

Dijitalleşme ve telematik, günümüzdeki aftermarket tartışmalarında gün yüzüne çıkan iki anahtar sözcüktür.

Otomotiv satış sonrası sektörü gelişiyor. Pazar hacmi açısından ciddi değişikliklerin olduğu bir dönemde yaşıyoruz.  Batı Avrupa’da satışlar sabit giderken, yükselen piyasaların önemi gittikçe artıyor. Bu yükselen piyasalar da gelecekteki büyümenin yaşanacağı yerler. NEXUS’un ilk zamanlarından beri, bu pazarlara yatırım yapmaya karar verdik. Çünkü 5 yıl önce şunu fark ettik ki hızlı büyüyen ve yükselen piyasalar otomotiv sektörünün geleceği olacak.
Otomotiv sektöründe, yeni dijital teknolojilerden kaynaklanan ciddi dönüşümlerin yaşandığını düşünüyorum. Dolayısıyla, aftermarket değişiyor ve yeni iş modellerine adapte oluyor. Dijitalleşme ve telematik, günümüzdeki aftermarket tartışmalarında gün yüzüne çıkan iki anahtar sözcüktür. Diğer taraftan, İnsan faktörünün sürdürülebilir bir büyüme sağlamak adına önemli bir faktör olduğunu düşünüyoruz. Bu düşünceye göre davranmak için NEXUS Academy’yi kurduk. NEXUS pazarda fark ortaya koymak ve her zaman bir adım önde olmak ve böylece gelecekteki değişiklikleri tahmin edebilmek için her zaman yeni ve inovatif yaklaşımlar uyguluyor.
Satış sonrası ürün ve hizmetler sektörü
oyuncularına öneriler
Tavsiyem şu olacak: “yerinizde durmayın”. Aftermarket dönüşümü ticari faaliyetlerin her oyuncusunu ve yönünü etkilemektedir. Tek çözüm değişime öncülük etmek ve bunlardan etkilenmemektir. Böylece pazarın büyüme ve gelişiminin hızlanmasını sağlayacak başarılı bir yaklaşım sahibi olabileceğiz.

 

2014 yılında kurulan NEXUS Automotive International şirketinin kurucusu ve CEO’sudur. Satış sonrası pazarında 20 yılı aşkın bir deneyime sahiptir. Kariyerine Valeo'da başlayan Gael Escribe, Doğu Avrupa ve Kuzey Avrupa’daki aftermarket operasyonları için Valeo Service genel müdürü oldu. 2005 yılında Delphi'de çalışmaya başladı ve burada Avrupa yönetim kuruluna katıldı.

E-Posta Olarak Gönder

Başarıyla Gönderildi
İşleminiz başarıyla gerçekleştirildi

Adınız Soyadınız
Haberi Göndermek İstediğiniz E-Posta Adresini Girin
Notunuz