Türk Otomotiv Sanayicisinin Dergisi



Assan Hanil Genel Müdürü Atacan Güner: “Vizyonumuz; Geleceğe Yatırım Yapmak”

Paylaş :
Haber Eklenme Tarihi : 31.10.2018 10:52:00

Ar-Ge Merkezimizde geliştirdiğimiz
otobüs ve kamyonlarda kullanılan ‘hava süspansiyonlu sürücü (ASD) koltuğu’ ile dünyada bu alanda ürün geliştirme ve üretim kabiliyetine sahip 5 teknolojik firma arasında yer alıyoruz. Hem uçak hem de araçlarda ithal koltuk yerine yerli koltuk kullanımını arttırarak yerlileşmeye katkı sağlıyoruz.
 

Sektörü yeni teknolojiler şekillendiriyor
Otomotiv sektöründe, geleceği sürücüsüz ve elektrikli araç teknolojilerinin şekillendirdiği bir döneme girdik. Sektörün önemli oyuncuları bu teknolojiye yaptığı yatırımı artırırken biz de Assan Hanil olarak  altyapı çalışmalarımızı başlattık. Bu kapsamda elektronik parçalar ve koltuk mekanizmaları konusunda, Türkiye’de yatırım yapma kararı aldık.
Yeni teknolojiler, ürünleri ve sektörü etkiliyor
Assan Hanil 1997 yılında Kibar Holding ve Güney Koreli Seoyon E-Hwa ortaklığıyla kuruldu. Otomotiv  sektöründe 20 yılı aşkın bir tecrübeye sahibiz. Güçlü Ar-Ge’miz ve sahip olduğumuz  deneyimle sektörümüzde fark yaratıyoruz. Geçtiğimiz Temmuz ayında düzenlediğimiz Teknoloji Günü,  sektörün geleceğini belirleyen otonom sürüş teknolojilerine yönelik Güney Koreli ortağımız ile yaptığımız çalışmaları sergilediğimiz başarılı bir etkinlik oldu. Güney Kore’den özel olarak getirttiğimiz otonom sürüş simüle kabini ile davetlileri geleceğin teknolojileri ile buluşturduk. Kullanıcının moduna göre değişen iç aydınlatma, hareketli ve konferans moduna geçebilen koltuklar, ön kokpit ve kapı içlerinde yer  alan fonksiyonel ekranlar, doğal malzemelerden geliştirilen iç trim parçaları gibi her bir detayın, kullanıcı  konforunun ve güvenliğinin düşünülerek dizayn edildiği kabin, ziyaretçilerin büyük beğenisini kazandı. Bu  etkinlik sonrası gerek sektör temsilcilerinden gerekse de paydaşlarımızdan çok güzel geri dönüşler aldık.
Geleceğe yatırımı şimdiden yapma vizyonuyla hareket ediyoruz; otomotiv sektöründe yaşanan gelişmeleri  yakından takip ediyor, buna göre yatırımlarımızı ve Ar-Ge çalışmalarımızı şekillendiriyoruz.
Assan Hanil olarak Ar-Ge çalışmalarımızı 2010 yılından bu yana Bakanlık onaylı Ar-Ge merkezimizde  yürütüyoruz. Yüksek Ar-Ge kabiliyeti ve yetkin mühendislik kadrosuna sahibiz. Ar-Ge merkezimizde  otomotiv ve uçak koltuk sistemleri, plastik ve kompozit otomotiv komponentleri ürün geliştirme çalışmaları  ile üretim proses geliştirme ve ileri araştırma çalışmaları yürütüyoruz. Ar-Ge Merkezimizde geliştirdiğimiz  otobüs ve kamyonlarda kullanılan ‘hava süspansiyonlu sürücü (ASD)  koltuğu’ ile dünyada bu alanda ürün  geliştirme ve üretim kabiliyetine sahip 5 teknolojik firma arasında yer alıyoruz. Hem uçak hem de araçlarda  ithal koltuk yerine yerli koltuk kullanımını arttırarak yerlileşmeye katkı sağlıyoruz.
 

E-Posta Olarak Gönder

Başarıyla Gönderildi
İşleminiz başarıyla gerçekleştirildi

Adınız Soyadınız
Haberi Göndermek İstediğiniz E-Posta Adresini Girin
Notunuz