Türk Otomotiv Sanayicisinin Dergisi



Güç Motorları Projelerinde Bilgi Birikimimizi Paylaşıyoruz

Paylaş :
Haber Eklenme Tarihi : 27.10.2022 10:32:00

Tecrübeli ekibimiz, üniversiteler ve mühendislik firmaları ile iş birliği yaparak Ar-Ge Merkezimiz de elektrikli araçlar için motor tasarlıyoruz.  2021 yılının başında yapmış olduğumuz çalıştayımızda 2027 yılına kadar 20 milyon USD yatırım planımızı ve hedefimizi belirledik.

 

Arda Selman GÜLTEKİN
Kormas, Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü
 
1996 yıllardan beri elektrikli motor, otomotiv ve endüstri sanayi olarak ciddi katkılarımız olmuştur. Özellikle otomotiv sanayinde cam kaldırma motorları, fan motorları, iklimlendirme sistemleri konusunda uzmanlaşmış kadromuz ile otomotiv sanayisinde OEM’lere hizmet vermekteyiz. 
 
Elektrikli araçlarla ilgili iklimlendirme ile ilgili inovatif projelerimiz mevcuttur. Bununla birlikte Kormas A.Ş olarak kuruluş amacımıza uygun sektörde, ülkemizde ve yurt dışında tanınan bu doğrultuda ilgi gören bir firma konumundayız.
 
Güç motorları, tabir ettiğimiz projelerde fikrimizi alıyorlar. Bize altyapımız ve kazandığımız yeteneklerden dolayı seri üretim için yoğun şekilde teklifler gelmektedir.
Özellikle BDC/BAC 10w’dan 1000W’a kadar ve 2-15-125 KW’lık büyük motor talepleri oldukça yoğundur.
 
İnovatif gelişmeleri yakından takip ediyoruz
Elektrikli araçların üretimi ve yaygınlaşması tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de hızlı bir ivme kazandığı yerli yabancı yatırımların artık elektrikli araçlara yöneldiğini son zamanlarda görmekteyiz. 
 
Otomotive destek veren tedarik sanayi olarak ülkemizde elektrikli araçlar için gerekli tüm donanımlara sahip ve inovatif gelişmeleri yakından takip ediyoruz.
Gerek elektrikli araç üreten firmalar gerekse üretime destek veren yan kuruluşlara geniş ürün gamımız, 26 yıllık tecrübemiz ve bilgi birikimiz sayesinde bizi tercih etmektedirler.
 
Elektrikli araçların ana motoru konusunda da bilgi, yetenek, tecrübe ve kabiliyetimiz olduğumuzu söyleyebiliriz. Bu konuda sürekli yatırım ve Ar-Ge faaliyetlerimiz devam etmektedir.
 
Bizde yılların tecrübesi ve hizmet ettiğimiz otomotiv sanayi/tedarik sanayi ile  elektrikli araçların yaygınlaşmasını ve yeni pazarlar açmasını ülke ekonomimize katkı sağlayacağını umuyoruz. 

 

E-Posta Olarak Gönder

Başarıyla Gönderildi
İşleminiz başarıyla gerçekleştirildi

Adınız Soyadınız
Haberi Göndermek İstediğiniz E-Posta Adresini Girin
Notunuz