Türk Otomotiv Sanayicisinin Dergisi



Maysan Mando AŞ Genel Müdürü Anıl Yücetürk: “Ürün geliştirme ve tasarıma odaklanmış durumdayız”

Paylaş :
Haber Eklenme Tarihi : 18.06.2017 10:53:00

Maysan Mando olarak, kurulduğumuz günden bu yana Ar-Ge ve inovasyon odaklı üretim modeli benimseyerek, ürün geliştirme ve tasarıma odaklanmış durumdayız.

Sürekli bir yarış halinin olduğu küresel piyasa koşullarında, firmalar hangi sektörde faaliyet gösteriyor olursa olsun; rakiplerine göre rekabette öne çıkmak adına birbirinden farklı stratejiler üzerine yoğunlaşmaktadır.
Özellikle Endüstri 4.0 ile birlikte sık sık karşımıza çıkan ve üretim faaliyetlerindeki verimlilik esaslı, çevreyi önceleyen, katma değere sahip, işlevselliğin ön planda olduğu ve yenilikçi tasarıma odaklanan yaklaşımların, müşteri/son tüketici nezdinde çok daha fazla tercih edildiği görülüyor.
Nitekim sürdürülebilir başarıya önem verip, kendi markasını uluslararası düzeyde hep daha iyi seviyede konumlandırmak adına yenilikçi çalışmalar yürüten firmalar, bu inovatif bakış açısı sayesinde farklılaşmayı başarmaktadır.
Rekabetin en yoğun yaşandığı sektörlerin başında gelen tedarik sanayi açısından da süreci ele aldığımızda, markalaşmaya ağırlık vermek suretiyle, Ar-Ge & inovasyon öncelikli çalışmalara yönelmek, bu noktada öncelikli kriterler arasında yer alıyor.
Yanı sıra; ürün geliştirme, yazılım teknolojileri, proses gelişimi, verimlilik, katma değerli üretim ve kaliteden asla ödün vermeme gibi etmenleri mutlaka göz önünde bulundurmak ve mevcut süreçleri bu faktörlere göre şekillendirmek de büyük önem taşımaktadır.
Tüm bu etmenler, rekabette farklılaşmak ve küresel piyasalarda kararlı bir duruş sergileyerek var olabilmek noktasında, firmalara hedefleri doğrultusunda orta ve uzun vadede önemli kazanımlar sağlamaktadır.
Öte yandan, Türkiye’nin ilk ve en büyük amortisör üreticisi olan ve yenilikçi bakış açısı sayesinde de sektöre ciddi katma değer sağlayan Maysan Mando olarak, kurulduğumuz günden bu yana Ar-Ge ve inovasyon odaklı üretim modeli benimseyerek, ürün geliştirme ve tasarıma odaklanmış durumdayız.
Toplam kalite yönetim biçimiyle birlikte, üretimde sıfır hata prensibi, yüksek otomasyona dayalı rekabet gücü ve müşterilerimizle kurduğumuz memnuniyete dayalı güçlü etkileşim sayesinde, bugüne dek küresel düzeyde önemli çalışmalara imza attık. Bu çerçevede özellikle patent/faydalı model çalışmalarına da büyük önem verdiğimizi ifade edebilirim.
Öyle ki aftermarket ve OEM’de market lideri, küresel market oyuncusu olmak gibi hedeflerimiz doğrultusunda, üretimlerimizde tasarım ve kaliteye öncelik vermeye devam ederek, güvenliği ve konforu bir arada sunmaktayız.
Özellikle büyük önem verdiğimiz Ar-Ge faaliyetleri doğrultusunda, Türkiye’deki ilk 10 Ar-Ge Merkezi arasında yer almak adına çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor.
Bünyemizde yer alan Ar-Ge Merkezimiz, global rekabetçilik anlayışımız, proses kabiliyetimiz, seçkin tedarikçi ve bayii ağımız ve genişletilmiş ürün gamımızla birlikte, Maysan Mando olarak ülkemize ve sektöre değer katacak çalışmalara devam etmeyi amaçlıyoruz.

E-Posta Olarak Gönder

Başarıyla Gönderildi
İşleminiz başarıyla gerçekleştirildi

Adınız Soyadınız
Haberi Göndermek İstediğiniz E-Posta Adresini Girin
Notunuz