Türk Otomotiv Sanayicisinin Dergisi



Oskim Otomotiv Ticari Koordinatörü Nihan Sekirden Baraş: “Müşteriye özel çözümler rekabette büyük avantaj”

Paylaş :
Haber Eklenme Tarihi : 23.08.2017 15:33:00

Bugün bilginin yayılma hızını 10 yıl öncesiyle karşılaştırırsak, ister B2B çalışın ister B2C gelecekte müşteri ihtiyaç ve beklentilerini doğru anlayıp, müşteriye özel ‘tailor made’ çözümler sunabilmek rekabette en büyük avantaj olacaktır.

Endüstri 4.0 ile üretime bakış açısı ve iş yapış şeklimiz yeni bir boyut kazandı. Hacimsel üretimden; az miktarlarda, çeşidin fazla olduğu esnek üretim yapısına doğru bir kayma var. Adaptasyon  için yeni nesil dijital teknolojileri yakından takip ediyoruz ve üretim alt yapımızı bu teknolojiler ile kuvvetlendiriyoruz.
Değişimi doğru yönetebilmek adına 10 yıllık stratejik planımızı tamamladık Endüstri 4.0 çatısı altında hedeflerimizi ve gerekli adımları belirleyip bütçeledik. Düzenli aralıklarla belirlediğimiz stratejileri ve ilgili aksiyonları gözden geçiriyoruz, inanıyoruz ki gelecekte Endüstri 4.0 içselleştirebilen, dünyada konuşulan modern yönetsel kavramlara aynı hızla adapte olabilen işletmeler katma değeri yüksek işler yapabilecektir. OSKİM’ de en büyük yatırımın insan kaynağına yapılacak olan yatırım olduğuna inanıyoruz. Her ne kadar dijital dönüşüm, Endüstri 4.0 gibi kavramlar üretimde insansızlaşmayı getiriyor gibi görünse de insanın üretime ve müşteriye ulaşan katma değerini arttırıyor,  nitelikli iş gücü ihtiyacı artıyor. Böyle bir ortamda mevcut ekibimizin yönetsel becerilerinin gelişimi için öğrenen-öğreten organizasyon atmosferini destekliyoruz. OSKİM akademi çalışmalarıyla kurumsal hafızaya yerleşmiş iş yapış şekillerimizi inovatif ve yalın bakış açılarıyla periyodik aralıklarla yeniden şekillendiriyoruz. Hangi işi, neden yaptığımızı sorguluyoruz. Değişim atmosferini işimizin doğal bir parçası haline getirmeyi hedefliyoruz, çünkü inanıyoruz ki dijital dönüşüm iş yapış şekillerimizi öyle hızlı değiştirecek ki nitelikli iş gücünde aranan önemli özelliklerin başında değişim yönetimi ve inovatif bakış açısı gelecek.
Bugün bilginin yayılma hızını 10 yıl öncesiyle karşılaştırırsak, ister B2B çalışın ister B2C gelecekte müşteri ihtiyaç ve beklentilerini doğru anlayıp, müşteriye özel ‘tailor made’ çözümler sunabilmek rekabette en büyük avantaj olacaktır. OSKİM ailesi olarak dijital teknolojileri müşteri ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda butik çözümler üretmek amacıyla kullanıyor ve geleceğimizi bu yönde şekillendiriyoruz.

E-Posta Olarak Gönder

Başarıyla Gönderildi
İşleminiz başarıyla gerçekleştirildi

Adınız Soyadınız
Haberi Göndermek İstediğiniz E-Posta Adresini Girin
Notunuz