Türk Otomotiv Sanayicisinin Dergisi



Avrupalı bir Türk şirketi: Öztürk Endüstriyel

Paylaş :
Haber Eklenme Tarihi : 5.04.2018 12:38:00

Öztürk Endüstriyel Yönetim Kurulu Başkanı Feridun Öztürk

Avrupalı Türk şirketi olarak 2008 yılında, 2 bin 500 metrekare kapalı alan ile Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde yatırım yaptık. 2018 yılında inşaatı tamamlanmış olan alanımızın toplam kapalı alanı yaklaşık 12 bin 500 metrekare büyüklüğündedir. 70 personel istihdam eden şirketimiz, üretiminin yaklaşık yüzde 60’ını Avrupa’ya ihraç ediyoruz.
Türkiye’de yatırım yapmaya elverişli bir ortam olması, yatırımlarımızın beklentilerimizi karşılamasından dolayı 2017 yılında büyüme kararı aldık. Ayrıca, ülkemize katkıda bulunmak ve aynı zamanda Avrupa’daki müşterilerimize Türkiye’den maliyeti uygun hizmet verebilmek de göz önüne aldığımız konulardı.
Türkiye ekonomisini dinamik ve sürekli gelişen bir ekonomi olarak değerlendiriyorum. Özellikle eğitimli ve dinamik genç nüfusu Türkiye’yi cazip hale getiriyor. Aynı zamanda üretim için elverişli bir ortam bilhassa Manisa’da bulunmaktadır.
Türkiye’deki insan kaynağı büyük ölçüde taleprlerimizi karşılıyor. Hem personel politikası hem de Almanya’ya ihracat çalışma yoğunluğundan dolayı özellikle Almanca bilgisine sahip eğitimli personellere önem veriyor ve bunu bölgemizde karşılayabiliyoruz. Eksiklerimizi ise Almanya’daki elemanlarımız ile kapatıyoruz; böylece verimli bir çalışma ortaya çıkarabiliyoruz.

E-Posta Olarak Gönder

Başarıyla Gönderildi
İşleminiz başarıyla gerçekleştirildi

Adınız Soyadınız
Haberi Göndermek İstediğiniz E-Posta Adresini Girin
Notunuz